Økologisk fritidstøj i mange farver

Trænings- og joggingtøj og andet sportstøj er uhyre populært – også blandt dem, der kun interesserer sig for sport, hvis det kan ses fra sofaen.

De fleste kan lide den afslappede og komfortable stil og benytter det i den uformelle dagligdag. Grænsen mellem det egentlige sportstøj og det, der kaldes for “fritidstøj”, er flydende.

Sports- og fritidstøj er så udbredt, at de fleste tøjbutikker og selv de større supermarkeder forhandler det. Men er det ikke bedre at købe det i en butik, som har specialiseret sig i netop den slags tøj? Den danske webshop Fair Tee har et stort udvalg af tøj fra mærker som blandt andet Stanley/Stella.

Stanley/Stella: Økologisk og belgisk tøj

Fair Tee fokuserer på produkter, der er økologiske eller fremstillet af mindst 70 % genanvendt materiale. Butikken forhandler en række kendte brands som bl.a. danske ID, Newline og Neutral og internationale mærker som Adidas, Puma og belgiske Stanley/Stella.

Stanley/Stella, som blev etableret i 2012, producerer et omfattende sortiment af tøj: T-shirts,  sweatshirts, hættetrøjer og joggingbukser. Alle Stanley/Stella produkter er fremstillet af økologisk bomuld og genanvendte materialer.

T-shirts, sweatshirts, hættetrøjer og joggingbukser fra Stanley/Stella er ensfarvede, og de fås i mange farver – nogle modeller kan du vælge i hele 20 forskellige farver.

Det er måske for meget sagt, at Stanley/Stella tøj ligefrem er beregnet til at blive forsynet med tryk som navn, logo, spillernummer m.m., men de egner sig i hvert fald til det. Stilen er unisex og tidløst. Den sidstnævnte egenskab kombineret med den gode kvalitet gør, at tøj fra Stanley/Stella er langtidsholdbart i mere end én forstand.

Særlig service hos Fair Tee

Har du haft den irriterende oplevelse at bestille tøj i den størrelse, du plejer at bruge, og ved leveringen konstaterer, at størrelserne fra brandet er en del mindre end det, du er vant til?

Det kan af åbenlyse grunde være en anelse drilsk at købe tøj online. Størrelsesangivelserne veksler fra land til land, og forskellige brands kan være enten “små” eller “store” i størrelserne.

Det slipper du for hos Fair Tee. Hos Fair Tee får du en nyttig håndsrækning. Under beskrivelsen af det enkelte produkt, kan du klikke dig ind på en “Størrelsesguide”, der svarer specifikt til det pågældende brand. Stanley/Stella tøj fås i størrelser fra XXS til XXXL, og den illustrerede guide viser nøjagtigt, hvor og hvordan målene skal tages.

Nyeste artikler

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Vi har måske alle sammen en vision om at komme i god nok form til, at den løbetur bliver et nydelsesmoment fremfor noget der føles som en kamp mellem liv og død. Og der er jo ikke andet at gøre en at snøre løbeskoene og komme i gang. Derfor er der her nogle tips til,...

Få den perfekte massagestol til dine behov

Få den perfekte massagestol til dine behov

Hvis du ligesom mange andre folk, leder efter måder at lindre spændinger og smerter i kroppen, så har du sikkert overvejet at købe en massagestol. En massagestol kan give en behagelig og terapeutisk massage, som kan reducere stress og ømhed i kroppen. Men hvordan...