Er din kat nervøs eller stresset? Så vælg det naturlige kosttilskud Kalm til katte

Går din kat nærmest i baglås, når du sætter transportkassen ud i bilen? Eller er nytårsaften én lang stressfaktor for din firbenede ven?

Hvis du ved, at der er bestemte situationer i hverdagen, der udløser enten angst, nervøsitet eller stress hos din kat, er det på høje tid at gøre noget ved det. Du kan forsøge helt at undgå de stressfulde situationer eller prøve at træne dig ud af problemet, f.eks. ved at lade katten se det som en leg, når den skal med ud i bilen.

Du kan dog også vælge at se i retning af et kosttilskud som Kalm til katte.    

Hvorfor er Kalm til katte et godt valg?

Det er fuldt forståeligt, hvis du helst vil undgå at proppe din kat med en masse præparater. Kalm er dog kendt for at være et kosttilskud til katte, der bygger på det naturlige stof L-tryptophan. Et stof, som du i princippet ikke kan overdosere. Det virker nemlig som et feel good-middel for katten, hvorfor det også mildner både nervøsitet, angst og nervøsitet.

Kalm til katte findes både i kapsler og flydende form. Du skal lade produktet virke 1-2 timer, inden den mulige stresseperiode indtræffer.

Der er flere situationer, hvor Kalm til katte kan være et godt valg: ophold på kattepensioner, transport, nytårsaften eller ved separationsangst.

Har din kat brug for andre kosttilskud?

Alle dine kosttilskud til katte kan købes direkte hos Dyrlægens Gård, en kombineret smådyrsklinik og webshop. Foruden Kalm til katte tæller produktsortimentet også flere Scanvet produkter, herunder Arthoflex, samt Diapro.

Det er produkter med f.eks. probiotika og Omega3-fedtsyrer, der kan være gode til alt fra ledproblemer til en mat pels og mave-tarm-problemer.

Typisk vil kattens foder dække alle de nødvendige ernæringsbehov, hvis det vel at mærke er af en høj kvalitet, men bl.a. alder kan bevirke, at det bliver nødvendigt at supplere med specialiserede kosttilskud. Du bør altid rådføre dig med en dyrlæge, så du er 100% sikker på, at kosttilskuddet reelt kan afhjælpe problemet.

Dyrlægens Gård – fynsk smådyrsklinik med øje for kvalitet

Dyrlægens Gård er en fynsk smådyrsklinik nær Faaborg ledet af Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist, som du både kan møde på gården og over telefonen. Den kombinerede klinik og webshop forhandler både kosttilskud og dyrefoder, heriblandt også Kalm til katte.

Fællesnævneren for samtlige produkter i varesortimentet er, at det holder en ultrahøj kvalitet. En kvalitet, som ejerne selv kan stå inde for.

Så køb trygt Kalm til katte allerede i dag!