Bliv den bedste version af dig selv

Der er mange ting, man kan gøre for sit fysiske og psykiske velvære. Både sport og kost kan gøre det, men pleje og skønhedsbehandlinger som kosmetisk behandling med fillers, kan give en følelse af velvære og bidrage til et boost af selvtillid.

Forkæl dig selv – det øger selvtilliden

En ansigtsmaske, en hårkur, pleje af negle, et fodbad, skønhedsbehandlinger som fillers, botox, etc. – små ting, som gør hverdagen lidt bedre, og som forbedrer dit udseende. Det øger dit velvære, og når man føler sig velplejet, får man det automatisk bedre. Forkæl også dig selv med god kost og kærlighed, det kan kun øge selvtilliden og selvværdet.

Find den træningsform, som fungerer for dig

Sundhed indebærer mange ting. Det indebærer både fysisk sundhed og mental sundhed, og det går hånd i hånd. Det er derfor fantastisk, når man finder en aktivitetsform, som er god for begge dele, og man opnår et nyt niveau af velvære. Man kan nemt blive grebet af at skulle passe ind og træne på en måde, som er trendy, eller som har et fysisk mål, som er ‘in’, men det er vigtigt at lytte til sin krop og rent faktisk gøre dét, som fylder én op. Noget, som man kan gøre med kærlighed frem for noget, som føles mere som afstraffelse. Her er nogle bud på aktiviteter, man kan prøve af:

  • Fitness – man kan både træne for sig selv med vægte eller gå til bodypump eller lignende og træne med vægte til holdtræning, bruge kredsløbstræningsfaciliteter eller gå til anden holdtræning, som zumba, aerobics, pilates, boksning eller yoga.
  • Træning i det fri – der er efterhånden mange træningsfaciliteter i det fri til afbenyttelse. På den måde kombinerer man både frisk luft, tid i naturen og træning, og man kan eventuelt cykle, gå eller løbe hen til træningsfaciliteterne, så man også får motion på vej derhen. 
  • Hjemmetræning – under pandemien har mange fået øjnene op for, hvor meget man egentligt kan gøre hjemme. Det er ikke for alle, da det kan være svært at holde motivationen, men hvis man finder en god måde at gøre det på, kan det være en god løsning, hvor man også sparer tid på transport – og så kan det nemt kombineres med træning i det fri. Man kan både have vægte og elastikker til at bruge derhjemme, eller man kan finde diverse videoer på youtube. 
  • Svømning – det er fantastisk befriende og sjovt at svømme, og man kan både gå til svømning på et hold, eller man kan tage i svømmehallen fast og få sin motion der igennem. Hvis man har en partner eller en ven/inde, som også kan lide at svømme, kan man tage afsted sammen.