Dansk Lysterapi tilbyder vækkeur med lys

Vågn op med Dansk Lysterapi! Dansk lysterapi videreformidler lysterapi til dig, der mangler lidt ekstra lys i døgnets mørke timer. Deres store viden og erfaring med emnet gør dem til den helt rigtige forhandler af dette produktudvalg, der omfatter alt fra lysterapilamper og wake-up lamper til søvnbriller.

Vågn til et vækkeur med lys fra Dansk Lysterapi

En wake-up lampe, også omtalt som et vækkeur med lys, vækker dig på den helt rigtige måde. Et vækkeur med lys vækker dig nemlig gradvist ved hjælp af dens stigende lysstyrke. Den imiterer derfor en lys sommermorgen, hvilket gør dig klar til at tage hverdagens gøremål på dig. Mange mennesker vælger at benytte et vækkeur med lys i årets vintermåneder, idet især morgenerne kan være særdeles mørke. Ved anskaffe sig et vækkeur med lys i form af en wake-up lampe, anskaffer du dig nemlig din helt personlige solopgang. Lysintensiteten stiger fra 0 til ca. 250 lux over en halv times tid, hvoraf den mest intense lys forekommer på det indstillede vækketidspunkt. Et vækkeur med lys kan yderligere bruges i aftentimerne, og således også hjælpe dig med at falde i søvn ved at skabe et behageligt miljø i dit soveværelse. Du kan benytte dit vækkeur med lys, så snart det begynder at være mørkt udenfor, når du skal op. Flere og flere mennesker vælger dog at benytte deres vækkeur med lys hele vejen gennem alle årets sæsoner for på denne måde at opretholde en stabil døgnrytme.

Nyd lyset fra en vinterdepression lampe

Mange vælger at investere i en vinterdepression lampe. Vinterdepression lamper giver en rar fornemmelse, da de kan være med til at skabe det lys, de mørke vintermåneder mangler. En simpel brugstid på 30 minutter og en lysstyrke på minimum 2.000 lux betyder, at det hverken er besværligt eller tidskrævende at tage din nye lampe til vinterdepression i anvendelse. Den kompakte størrelse betyder yderligere, at du kan bruge en lampe i forbindelse med vintertristhed på arbejdspladsen, ved TV’et eller mens du arbejder ved computeren. Find yderligere lamper til vinterdepression i rejsestørrelse, sådan at du aldrig behøver at misse en morgen uden din nye lampe. Vælg mellem lamper til vinterdepression fra Lumie og Lucimed, der producerer lamper i forskellige størrelser og design. Tag for eksempel en Bodyclock fra Lumie, der vækker dig blidt hver dag, sådan at du er klar til dagens mange gøremål.

Find udvalget og de lyse timer på www.dansklysterapi.dk. Når du vælger at handle hos netop denne forhandler af lysterapi, får du altid gratis fragt, dag til dag levering og hele 30 dages returret.