Få hjælp til behandling af smerter via akupunktur

Akupunktur er noget der bliver mere og mere anvendt hos folk, man snakker mere om det, og selv sundhedsvæsnet begynder at åbne sig op for muligheden af virkningen på akupunktur. Derudover er der også blevet lavet en del forskning, som er med til at forklare hvordan akupunktur hjælper folk på den naturvidenskabelige måde. Der er også gode beviser på at det kan virke samt lindre smerterne i kroppens bevægelsesapparat.

Man kan både benytte akupunktur til at hjælpe akutte men også længerevarende smerter og skader i kroppen. Hvis man som patiens har brug for en akutbehandling, er det muligt at få dette til at ske. De akutte patienter kan med nåle få meget spændte områder til at løsne sig, og dermed slappe af. Dette kan gøre det nemmere for vedkommende at løsne de fastlåste led med den efterfølgende kiropraktiske behandling.

Hvordan foregår behandlingen?

Når man modtager en behandling via akupunktur, placerer du normalt en nål lokalt i et område, hvor der eksisterer smerter. Dette gør at der udskilles en refleks i nervesystemet stoffer, som kan øge blodgennemstrømningen og dermed iltning af dit væv. Dette kan være med til at stimulere din krops helt egen helbredelse. Mange bruger akupunktur, hvis man for eksempel har akutte og kroniske smerter, som ryg-og nakkeproblemer. Du kan også opleve Cervikogen svimmelhed, som også kommer fra nakken. Spændingshovedpine og overbelastningsskader som for eksempel tennisalbue eller musearm.

Det der kommer til at ske, er at meget tynde nåle, bliver sat i de triggerpunkter der findes i dine muskler i det smertefulde område. Mange mærker stort set ikke nogen smerter, men nogle kan dog mærke en form for snurren eller aktivitet i området. Hvis du er en akut patient, vil der være en højere sandsynlighed for at der er en virkning, efter første behandling.

Er der eftervirkninger?

Det kan efterfølgende være meget normalt at føle sig træt eller mærker stadig aktivitet efter behandlingen, dette er meget normalt.

Nyeste artikler

Økologisk fritidstøj i mange farver

Økologisk fritidstøj i mange farver

Trænings- og joggingtøj og andet sportstøj er uhyre populært – også blandt dem, der kun interesserer sig for sport, hvis det kan ses fra sofaen. De fleste kan lide den afslappede og komfortable stil og benytter det i den uformelle dagligdag. Grænsen mellem det...

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Vi har måske alle sammen en vision om at komme i god nok form til, at den løbetur bliver et nydelsesmoment fremfor noget der føles som en kamp mellem liv og død. Og der er jo ikke andet at gøre en at snøre løbeskoene og komme i gang. Derfor er der her nogle tips til,...