Få den rigtige forståelse for mad gennem deres kantine

I deres kantine vender de den traditionelle opfattelse af mad på hovedet. Hos dem er grøntsager ikke et tilbehør til kød – de er det fundament, som deres køkken hviler på. Kød og fisk hører til, men som et supplement til alt det grønne. Og selvfølgelig er kyllingen altid velfærdsmærket, og fisken er fanget på en naturlig måde, helst lokalt. Når de forskellige årstider rykker ind i deres kantine, er det med respekt for naturen og god smag. Der er ikke noget bedre end nye kartofler serveret med frisk persille, koldt smør og groft salt sammen med kød fra en kylling, der har fået lov til at gå frit omkring.

I kantine er det kun kvalitets mad

I deres kantine er de dedikerede til at bruge friske, økologiske råvarer i deres madlavning. De mener, at dette er den bedste måde at bevare rent drikkevand til fremtidige generationer og beskytte biodiversiteten. Deres mad er også fri for pesticider, så du kan være sikker på, at du spiser sunde og næringsrige måltider. De er stolte af at have Organic Food Label’s sølvmærke, som viser, at de bruger mindst 60 % økologiske produkter i deres kantine. Denne certificering er statskontrolleret og er en pålidelig indikator for kvaliteten af deres mad. Så kom snart på besøg hos dem, og nyd et måltid i bevidstheden om, at du gør dit bidrag til miljøet.

Masser af muligheder med lækre råvarer gennem kantine

Når du forbereder dig til et møde, hvor du har inviteret gæster, er det vigtigt at gøre et positivt indtryk. Maden på bordet skal være særlig velgennemtænkt, da ingen ønsker – sammen med gæsterne – at blive efterladt med en uhåndterbar kyllingesandwich med dryppende karrydressing. Den mad, de tilbyder som mødeservice med deres catering, giver et lille skud energi til hjernen og en unik, koncentreret smagsoplevelse, der løfter humøret. Afhængigt af tidspunktet på dagen og årstiden kan det være skåle med jordbær, miniruller med chokolade, grøntsagsstave, ristede mandler eller kage. Sats på noget ud over det sædvanlige, når du planlægger dit næste forretningsmøde. Catering med takeaway er en god måde at få et veltilberedt måltid på uden at skulle lave det selv. De fokuserer på at lave alle de ting, der tager tid og kræver madlavningskundskaber. Det eneste du skal gøre er at sørge for tilbehør – kartofler, ris, pasta og salat. Retterne, som fryses til nem takeaway, er nøje gennemtænkt. Genrelt set er der massere af gode muligheder for dig for at lære en masse igennem deres kantine.