Forkæl dig selv

Trænger du nogle gange til at give dig selv lidt forkælelse? Det kan gøres på mange måder. Det er skønt at bruge tid med andre, men nogle gange kan det være lige så givende at bruge god tid på dig selv. Det kan også handle om, at du har brug for at tilfredsstille dig selv. Hvis du sætter pris på nogle gange at tilfredsstille dig selv i sengen, kan du med fordele prøve at kigge på en Satisfyer Pro 2.

For nogle er det nok at kunne stimulere sig selv uden behov for legetøj eller andet, der kan stimulere dig, men for andre er oplevelsen bedre, hvis man kan stimulere anderledes. Her sendes der trykluftbølger i et pulserende mønster, som du kan bruge til at stimulere klitoris – det er for de fleste forbundet med nydelse og behovsopnåelse, og det er forhåbentlig også den følelse, du får, når du bruger den.

Alene eller med en partner

Selvom en Satisfyer Pro 2 kan være god at bruge alene, så kan du også sagtens gøre den til en del af akten med en partner. For nogle fungerer det godt som optakten til, at I vil tage akten et skridt videre, mens det for andre kan være et af hovedelementerne. Det handler blot om, at I finder ud af, hvad der fungerer for jer. Det kan være, I har flere ting, I gerne vil eksperimentere med og få prøvet af.

En fordel er også at vælge produkter, der er lette at rengøre. For hygiejnens skyld er det vigtigt at have rengøringen helt i top, og her gør det det lidt nemmere, at hovedet kan tages af. Det kan tåle at blive skyllet under vandhanen, så du lynhurtigt kan have det klar til at blive pakket sammen igen, og så det kan bruges en anden gang uden risiko for, at tidligere bakterier har ligget og samlet sig.