Fortsæt din aktive livsstil med en rollator

En rollator er et simpelt hjælpemiddel, der gør, at du kan komme sikkert omkring i din hverdag, hvis du er gangbesværet, uden at du skal være afhængig af hjælp fra andre. Rollatoren gør, at du har god støtte, mens du går – og risikoen for fald reduceres betydeligt. Sådan en kan kort sagt være lige præcis den ting, der hjælper dig til at bevare din uafhængighed, så du kan være selvhjulpen med indkøb og andet – og nyde et aktivt liv ude blandt andre mennesker.

En rollator er både alsidig og praktisk

Mange mennesker er lidt tilbageholdende med at købe en rollator, for så er man “dårlig”. En stok synes måske mindre synlig, men når det handler om alsidighed, sikkerhed og støtte, da kan rollatoren så meget mere. Du kan både bruge den i hjemmet, når du skal omkring – og du kan nemt bære ting med dig, i rollatorens kurv eller ovenpå sædet. Dertil kommer naturligvis, at den er det ideelle hjælpemiddel, når du skal ud at trave en tur, skal på indkøb, en tur i teatret eller andet.

Til brug inde og ude

Du kan i dag få flere forskellige udgaver af rollatorer, der er tilpasset specifikke behov. Fx er mange glade for både at have en indendørs rollator og en udendørs rollator. Dels er indendørs-modellerne mindre og nemmere at komme rundt med på grund af de mindre drejehjul, dels undgår du at slæbe snavs udefra med ind i boligen.

Udendørs rollatorer fås i forskellige modeller, men er kendetegnet ved et mere robust stel, større og bredere hjul, et sæde hvor du kan hvile dig og typisk en praktisk kurv til indkøb og andet. Ved du, at du vil bruge den fx til at gå tur i skoven, ved stranden eller på grus, da kan du med fordel gå efter en med ekstra bløde hjul, som udligner ujævnhederne og gør det nemmere at køre selv på vanskelige underlag.

Alt i moderne og funktionelle rollatorer

Et af de steder, hvor du finder et stort udvalg af moderne rollatorer af god kvalitet, er hos Seniorsalg.dk. Der har de 50 forskellige rollatorer, du kan vælge fra til brug udenfor – og 20 modeller til indendørs brug. Dertil kommer et stort udvalg af praktisk tilbehør – så find din rollator allerede i dag, og nyd friheden og glæden ved selv at kunne komme omkring.