Frokostordning til dine medarbejdere? Få tips her

En velfungerende og sund frokostordning kan have en betydelig indvirkning på arbejdsmiljøet, medarbejdertrivslen og produktiviteten i din virksomhed. Det er en måde at vise dine medarbejdere, at du værdsætter deres indsats, samtidig med at det skaber en mere behagelig og praktisk arbejdsdag. Her kan du få nogle tips til at sætte det i gang.

Søg efter professionelle cateringvirksomheder

Sørg altid for, at den mad, der leveres til din virksomhed, er en professionel virksomhed, der har erfaring med at levere frokostordninger til virksomheder, og som opfylder høje standarder for hygiejne og fødevaresikkerhed. Der er nogle steder, hvor de også tilbyder mellemmåltider som frugt eller kaffe og kage-muligheder på abonnement som supplement til frokostordningen, så I får en samlet pakke til alt, I måtte have brug for.

Vælg en varieret menu

Sørg for, at frokostmenuen er varieret og inkluderer forskellige typer retter, så der er noget for enhver smag. Det kan f.eks. være, at der er nogle, der har allergier, som der skal tages hensyn til, og det kan typisk løses med et bredt udvalg. Det kan også omfatte både vegetariske og ikke-vegetariske muligheder samt retter fra forskellige køkkener, så alle medarbejdere føler sig inkluderet. Du kan f.eks. se frokostordning fra Madkonceptet.

Indtænk fleksibilitet

Det kan være, I er en virksomhed, hvor der er flere, der arbejder hjemmefra en eller flere dage om ugen, som måske kan have glæde af en fleksibel ordning, hvor de kan tilmelde sig frokostordningen på de dage, de er fysisk på kontoret. På den måde

Sammenlign priser, og læg budget

Afstem din frokostordning med virksomhedens budget. Der er mange måder at tilpasse ordningen på, så den passer til budgettet, mens den stadig tilbyder kvalitetsmad til medarbejderne. Det kan være en god idé at indhente tilbud fra forskellige cateringvirksomheder, så du kan vælge, hvad der bedst passer til jeres præferencer.