Har du nogensinde hørt om superfoods?

Hvad man ikke kan købe i dag? Du kan købe dig en elektrisk massagepude, et apparat til fodbad, utallige forskellige cremer og vitaminpiller. Der findes ikke dét, som vi ikke kan gøre for at forkæle kroppen. Og det er også vigtigt. Fordi du er den vigtigste person i dit liv. Hos https://elkaerholm.dk kan du læse mere om aroniabær, som angiveligt har utallige gavnlige effekter for dig. Sammen med mange andre frugter og bær kan du måske booste dit immunforsvar ved at spise dem. Om ikke andet, så smager de skønt.

Hop ud af hamsterhjulet

Hverdagen er travl. Det er hektisk at skulle nå alting; arbejde, madpakker, vasketøj, endnu en ny madpakke og en bunke vasketøj mere. Hamsterhjulet kører hurtigt til hverdag, og man kan hurtigt glemme sig selv. Så en gang imellem skal du lige trykke på bremsen og stoppe op. Lige reflektere over, hvordan du egentlig har det. Måske kan du godt mærke, at du er lidt stresset. Især i de mørke vintermåneder kan man mangle vitaminer og fibre. Du kunne overveje at hoppe ud af hamsterhjulet og tage et par timer, hvor du gør noget godt for dig selv. Men hvad skal man egentlig lave på sådan en dag?

En dag kun for din skyld

Du skal starte med at købe ind til en hyggelig dag med dig selv. Måske skal du købe lidt lækre snacks, sunde eller knapt så sunde, det er op til dig. Så kan du forkæle dig selv med en lækker fodsalt, så dine fødder kan få et dejligt langt og varmt fodbad. Når du har varmen i fødderne, kan du smøre dem ind i en dejlig og fed fodcreme og tage et par varme strømper på. Bagefter kan du fortsætte med neglene. Måske skal du have en fin neglelak på? Så kan du nyde nogle lækre snacks, måske lidt aroniabær, imens du venter på at din neglelak tørrer. Hvis du har mere tid, så kan du jo afslutte din selvforkælelse med en god kur til håret. Der er intet som blødt og velduftende hår.

Selv hvis du ikke føler, at du har tid til at tage et par timer ud af kalenderen til dig selv, så husk, at sundhed er meget mere end produktivitet. Når du trækker stikket og passer på dig selv og din sundhed, så er du produktiv på den lange bane, fordi du passer på dig selv.