Hjælp andre til et sundere liv

Sundhed er mange ting. Det er at holde sig aktiv flere gange om ugen og mærke, hvordan pulsen kommer helt i vejret, det er at spise sundt og varieret, så kroppen får de vitaminer og proteiner, som den behøver, og det er velvære, søvn og glæde.

Men sundhed kan også være i selve kroppen, hvorfor der er flere, der oplever at få stor gavn af for eksempel manuel behandling som terapi.

Hvis det er noget, du synes, der lyder interessant, og hvis du gerne vil være i stand til at hjælpe andre til et sundere liv gennem behandling, så læs mere om en manuel terapi uddannelse herunder.

Tag en uddannelse i manuel terapi

Når vi anskuer et menneske, skal vi se på kroppen som en helhed. At man har ondt ét sted, skyldes således ofte, at kroppen flere steder kæmper, og derfor er det også muligt at opleve lindring et sted, selvom det er et andet, der behandles. Ofte sidder årsagen til de smerter, vi føler i kroppen faktisk langt fra det sted, hvor smerten opleves. Og derfor kan det være værd at undersøge kroppens forskellige væv.

Med en manuel terapi uddannelse er det lige præcis noget, du lærer, når du får en viden om alt fra nerver og bindevæv til muskler, således du bliver i stand til at afdække, hvor årsagen til smerten sidder, og så du efterfølgende kan behandle denne.

Få øvelser, redskaber og en indgående viden

Uddannelsen i manuel terapi tager 2 dage og lærer dig om praktiske øvelser, giver dig redskaber og sørger for en indgående viden om alt, hvad der har at gøre med kroppen. Din opmærksomhed bliver således rettet mod bevægelse og behandlingsmetoder inspireret af fysioterapien og osteopatien, så du som kropsterapeut kommer til at blive opmærksom på, hvordan du håndterer forskellige former for problematikker i dine behandlinger.