Indfør sunde madvaner i firmæt med firmafrugt til ansatte

Ikke alle ansatte formår at spise sundt, og selvom det selvfølgelig ikke rager dig, hvad folk i dit firma spiser, er der ingen grund til ikke at prøve at indføre sundere madvaner på arbejdet. For spiser dine ansatte sundere, får de både større mentalt overskud og et bedre fysisk helbred. Men hvad er tricket i forhold til at introducere sundere madvaner? Du kunne fx begynde at bestille firmafrugt til firmaet.

Du kan hurtigt finde tilbud på frugtkurve og frugtkasser

Ønsker du samtidig at gøre en forskel for miljøet, så køb økologisk firmafrugt og økologiske frugter til virksomheder – frugtlevering kan du nemlig få af firmaer specialiseret inden for landsdækkende levering af firmafrugt. Du kan hurtigt finde tilbud på frugtkurve og frugtkasser med lidt forskelligt.

Er du ikke til ting, der bliver kedelige at sætte tænder i allerede efter en lille uge, hvad kan du så få?

Køb sunde snacks i stort antal til trætte ansatte

I sådan en situation kan du fx købe kasser med sunde snacks med lang holdbarhed. Fx kan du købe økologiske dadelkugler i stort antal, så ansatte med lavt blodsukker kan få en lækker snack i hænde, der giver dem det sidste skud energi til at klare sig igennem dagen. Ønsker du stabil levering af lækre ting for dine ansatte at sætte tænderne i, så er en frugtordning værd at overveje til din virksomhed.

Find en frugtordning til erhverv uden binding

Søger du en frugtordning, firmafrugt og frisk frugt – frugtkurv og frugtkasser til erhverv? Så gælder det bare om at finde tilbud på firmafrugt online. Ved at få en frugtordning i stand skal du ikke hele tiden til at bestille ny frugt. Du får det bare leveret ude på virksomhedens matrikel, og du kan finde forhandlere, der tilbyder frugtordninger uden binding eller opsigelsesvarsler, hvis du skulle fortryde.