Indlægssåler til mænd

Når mere end 80 % af verdens befolkning går skævt på fødderne og derfor ofte lider af smerter og ømhed i fødder og krop, så er det et faktum, at også rigtig mange mænd har brug for hjælp og support til fødderne. Et par indlægssåler til herrer kan nemlig blot være det, som sikrer en smertefri og behagelig arbejdsdag i pudsede sko, på løbeturen eller mange timer på hårdt grundlag i støvler og sikkerhedssko.

Der findes mange indlægssåler på markedet og de fleste med et godt udbytte som resultat. Det er dog altid vigtigt at fastslå, hvad behovet er: er det komfort altså blødhed og rent velvære eller er det måske mere korrigerende indlægssåler, som via støttepunkter kan lindre på og måske endda udbedre problemer som for eksempel forfodsnedfald, hælspore og pronation.

Align Footwears patent og løsning

Med knap 10 års erfaring på markedet med de patenterende indlægssåler til herrer fra virksomheden Align Footwear i Ikast, har de efterhånden bevidst, at ved at korrigere fodens stilling, kan man opnå mere velvære og smertelindring. Det logiske patent bygger på tanken om, at når fødderne har en korrekt fodafvikling og stand, så vil resten af kroppen følge med og dermed kan knæproblemer, rygsmerter og lignende lindres. Derudover vil de 3 støttepunkter på siden af sålens hæl være med til at støtte foden på steder, som vil løfte foden lidt op og dermed kan man aflaste og korrigere pronation og supination. Så uanset om man bruger disse indlægssåler til herrer til arbejde, fest eller fritid, så vil man kunne mærke en positiv effekt. Der må dog forventes, at der kan gå lidt tid før effekten mærkes, da mange fod- og kropsproblemer kan have været mange år undervejs og derfor vil der naturligt nok være lidt tilvænningstid måske med ømhed før det positive slår igennem. Indlægssålerne fra Align Footwear kan derudover vaskes i maskine på max 40 gr uldprogram og flyttes rundt i forskellige former for fodtøj. På den måde kan de benyttes mest optimalt, nemlig hver dag og hele dagen.

Nyeste artikler

Økologisk fritidstøj i mange farver

Økologisk fritidstøj i mange farver

Trænings- og joggingtøj og andet sportstøj er uhyre populært – også blandt dem, der kun interesserer sig for sport, hvis det kan ses fra sofaen. De fleste kan lide den afslappede og komfortable stil og benytter det i den uformelle dagligdag. Grænsen mellem det...

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Vi har måske alle sammen en vision om at komme i god nok form til, at den løbetur bliver et nydelsesmoment fremfor noget der føles som en kamp mellem liv og død. Og der er jo ikke andet at gøre en at snøre løbeskoene og komme i gang. Derfor er der her nogle tips til,...