Kinesisk og japansk mad i Silkeborg hos King Buffet

King Buffet er en restaurant i Silkeborg, der tilbyder alle former for lækker mad til Silkeborgenserne – og alle jer, der kommer udefra, selvfølgelig. De bestræber sig på at have kinesisk og japansk mad for enhver smag, og det gælder uanset om du ønsker at besøge restauranten eller om du er på udkig efter den bedste take away i Silkeborg.

Til take away findes der et stort udvalg af kinesiske wokretter, japansk sushi og wokbokse gennem ‘Wok This Way’ hos King Buffet. Et koncept som du finder i andre byer i Danmark som Aarhus, Vejle og Aalborg.

Kvalitetsmad hos King Buffet

Hos King Buffet har de en fantastisk stemning – både inde i restauranten og ude på terrassen om sommeren. Medarbejderne er altid glade for at hjælpe dig med at finde rundt i menukortet, og hvis du har spørgsmål, svarer de gerne på dem. King Buffet er faktisk Silkeborgs største kinesiske restaurant. Blandt andet fordi der tilbydes den største kinesiske King Buffet, hvor du kan dykke ned i den store sushibar, den lækreste Mongolian BBQ & Grill og meget, meget mere. Når du først er kommet i gang, kan du med garanti ikke stoppe – og du kan også være sikker på, at du aldrig går sulten hjem efter et besøg hos restauranten i Silkeborg. Men når det er sagt, så besøg ikke kun vores restaurant i Silkeborg for maden – besøg madparadiset i Silkeborg for oplevelsen som helhed. King Buffet er det perfekte sted til enhver lejlighed, uanset om det er en romantisk middag for to, en familiesammenkomst eller en aften med vennerne.

Kinesiske lækkerier hos King Buffet

Restauranten tilbyder et udvalg af kinesiske retter samt en buffet-lignende spiseoplevelse. King Buffet er kendt for sin lækre og overkommelige mad, samt sin moderne og hyggelige atmosfære. Restauranten er perfekt til familiesammenkomster eller venneudflugter, og er sikker på at skabe varige minder. King Buffet arbejder konstant på at blive den mest inspirerende asiatiske luksusbuffet i Danmark, og stræber efter at være landets førende inspirationskilde til alt det kinesiske køkken. Du kan være sikker på altid at opleve en god service fra medarbejderne, som altid står klar til at hjælpe. King Buffet stiller meget høje krav til kvaliteten af både mad og personale, og du kan derfor være sikker på en få en god oplevelse, når sulten skal stilles.