Københavner-guide: Stedet hvor de rette brudekjoler findes

Bryllupsdatoen er sat, to-do-listen er udførlig med et hav af punkter, og som nummer ét står selvfølgelig: ”Find drømme-brudekjolen”. Måske har du svært ved, hvor du skal starte jagten på den helt perfekte kjole? Lad dig inspirere i denne guide, som kommer omkring alt fra den danske storby, København, inspirationspunkter til kjolen, overvejelser omkring hvad sundhed er ifølge dig – og ikke mindst tips til, hvorledes den største dag i dit og din partners liv kan foreviges.

Inspiration må være nøglebegrebet i jagten på drømmekjolen

Det må siges at være forskelligt fra person til person, hvor og hvordan man lader sig inspirere til brylluppet. Der er forskellige tilgange til, hvor man kan indhente denne inspiration. Nogle foretrækker at bruge onlineportaler, skrive ned og downloade billeder eksempelvis. Én ting du kan gøre, hvis du vil finde inspiration online, det er at skrive brudekjoler København i din browser. Måske der dukker noget spændende op? Andre er måske mere til at tage på opdagelse i fysiske butikker. Også det er en mulighed i storbyen! Når du først har ladet dig inspirere til brudekjolen, er det en idé at tage stilling til, hvem der skal med dig ud og prøve kjoler – familie og veninder måske?

Hvad er sundhed ifølge dig?

Når drømme-brudekjolen er fundet, kan det være en idé at notere, hvad I har af ønsker til den store bryllupsfest. Sundhed kan siges at være prikken over i’et, hvis man vil have det godt og være tilpas med sig selv. Sundhed som begreb defineres måske forskelligt alt efter, hvem man er. Du kan gøre dig overvejelser omkring, hvad sundhed er for dig. Se blot dette som en guide til, hvad du kan finde tid og lyst til op til den store dag. For nogle er motion og sund kost noget, som gør dem glad. Andre finder ansigtsbehandlinger, frisørbesøg eller fodbehandlinger fristende. Måske ved du allerede, hvad der står nummer ét på din liste. Hvis ikke, kan man på internettet finde forskellige sundhedsblogs. Her er der formentlig god mulighed for at lade sig inspirere.

Sådan foreviges jeres store dag

Den største dag og fest er veloverstået, drømmekjolen kom i hus. Hvad så nu – og hvordan sørger man for at forevige en så stor og smuk dag? Måske disse elementer er værd at tage med på den lange to-do-liste. På selve dagen er det muligvis ikke mobiltelefonen, som er fast inventar i hånden. Heldigvis er der andre tips til, hvordan dagen kan foreviges. I kan eksempelvis have engangskameraer liggende på bordene og minde jeres gæster om fra start, at de gerne må bruges hyppigt. Alternativt kan I have en fotostation stående i et hjørne, det vil helt sikkert gøre festen både sjovere samtidig med, at en masse minder skabes gennem billeder i løbet af brylluppet. Foruden billederne kan I have en bog liggende, hvori gæsterne kan skrive hilsner. Når I efter festen får kigget alle billederne samt gæstebogen igennem, kan I forevige minderne med en fotobog, en fotokalender eller personlige takkekort.