Køb alt fra oolong te til fusili fra Pasta Mancini på origreen.dk

Origreen er en butik, som leverer internationalt med alt inden for økologisk te, kaffe og andre lækre sager. Bestil grøn, hvid, sort, rooibos og oolong te online, nemt og bekvemt.

Origreen og deres udvalg fra Pasta Mancini

Der er meget at vinde ved at skifte den kedelige pasta fra supermarkedet ud med en tilsvarende variant fra Pasta Mancini. Her får man italiensk kvalitet fra hvedemarkerne i Marche. Det er familien, der igennem mange år har perfektioneret den måde, som pasta laves. Hos Origreen har de valgt at føre et bredt udvalg fra mærket heriblandt fusili, Chitarra, penne, maccheroni og naturligvis den klassiske spaghetti. Når man først er gået over til Pasta Mancini, så er vejen tilbage til supermarkedshylderne meget svær!

Italiensk pasta og olivenolie går hånd i hånd

Origreen forhandler også olivenolie i høj kvalitet fra Olio Roi. Køb ekstra jomfruolivenolie bl.a. fra Carte Noir- og Cru Golf-serierne, der er baseret på stolte traditioner og en forkærlighed for altid at skabe et perfekt produkt. Ekstra jomfruolivenolie fra Olio Roi gør ligeledes, at man ikke har lyst til at vende tilbage til udvalget i supermarkedet (selvom man kigger på øverste hylde). Det er olivenolie, som bl.a. egner sig perfekt til sprøde salater – evt. med et lille drys balsamico. God appetit!

Oolong te til livets vidunderlige øjeblikke

Er din favorit også oolong te? Det er en type af te med en fornem smag med masser af karakter. Den lyse oolong te er ekstra tiltrækkende pga. de behagelige aromaer, som spreder sig, så snart det varme vand drypper gennem tefiltret.

Oolong te egner sig til enhver lejlighed – fra de stille stunder med selvreflektion til de sociale arrangementer med de folk, vi har kære.

Der er masser af fordele ved at handle hos netop Origreen, uanset om man kigger efter olivenolie, oolong te eller en af varianterne fra Pasta Mancini. Du skal blot bestille for 500 kroner for at få fri fragt. Over 1.000 kr. er fragten gratis. Gå på opdagelse i de mange kategorier med te, hvor du også finder sorte te, rooibos, chai og mange andre typer! På origreen.dk har de ekstra fokus på økologisk te til dem, der vil have økologien ind i så mange facetter af livet som muligt. Glæd dig også til at se på chokolade, kaffe, tekander og meget mere online.