Madkonceptet tilbyder en tapas buffet

Hos Madkonceptet kan du bestille en lækker tapas buffet til en højtidelig lejlighed. Læs bl.a. om en lækker frokostordning i København til en god pris.

Hos Madkonceptet kan du få en delikat tapas buffet

Madkonceptet er passionerede omkring mad og måltidet som samlende kraft i sociale sammenhænge. Mad indgår i størstedelen af de ritualer, vores sociale relationer er centrerede omkring. Det er en vigtig del af det at være sammen, at dele mad, og det har det været siden tidernes morgen. Hos Madkonceptet kan du finde en lækker tapas buffet, som kan bestå af enten 8, 10 eller 12 forskellige tapas til et minimum af 15 kuverter. I buffeten kan du selv vælge mellem mange forskellige kolde og varme tapas samt dessert tapas. Tapas buffet er en spansk opfindelse, som blev brugt som politisk redskab for at nedbringe fuldskab og den uro, som de problemer kunne medføre. Barer og skænkestuer blev påkrævet at servere mad til alle alkoholiske drikkevarer, og de begyndte at lave små forskellige retter som bl.a. den klassiske tortilla, samt indbagt chorizo og mange andre små lækkerier til deres kunder, så de fik lidt mad i maven sammen med øllerne. Tapas er siden blevet et nationalt varemærke i Spanien, og er for længst blevet populært uden for landets grænser. En tapas buffet er snart en klassiker til familiefesterne. Hos madkonceptet.dk finder du mange små og lækre retter at vælge imellem, som f.eks. grillet panko panerede rejer med caesar dressing, grillet peberfrugt og parmesanflager eller bruschetta med tunmousse og ingefærsyltet rødløg. De har mange lækre smagfulde og sunde retter at vælge imellem – både vegetariske, veganske, og med kød eller fisk. Du kan sammensætte din helt personlige tapas buffet til en god pris.

De kan levere en frokostordning i København

Søger du en god frokostordning i København? Madkonceptet kan levere sund, velsmagende og varieret frokost til din virksomhed hver dag og sikre gladere og sundere medarbejdere. Hvis man gerne vil forbedre sine ansattes sundhed, så kan man selvfølgelig fjerne colamaskinen og erstatte den med en frugtskål, men hvis man virkelig vil gøre en forskel, skal man tage ansvar for frokosten. Alt for mange har et ligegyldigt eller endda usundt forhold til mad. Mad er den simpleste glæde, men også den største! Plastikindpakkede færdigretter når ikke frisklavet mad med gode råvarer til sokkeholderne, og det er spild af råvarer at spise dårlig mad. Med en frokostordning i København eller omegn fra www.madkonceptet.dk kan du være sikker på, at dine ansatte får god og varieret kost og får stor glæde ved frokosten hver dag. På menuen finder du kun lækre og smagfulde retter fremstillet af de bedste råvarer. Læs mere om frokostordning i København på hjemmesiden.