Natural Living har produkter fra AYA&IDA

Der er ingen tvivl om, at bæredygtige og miljørigtige produkter vinder mere og mere frem og bliver et krav blandt forbrugerne. Derfor har Natural Living også sat sig for at gøre op med engangsprodukter og plastik for dermed at tilbyde miljørigtige og bæredygtige produkter til hverdagsbrug. Især ét mærke, der forhandles hos Natural Living, gør det rigtig godt – nemlig AYA&IDA. Det er et mærke, som fremstiller madkasser, drikkeflasker og meget mere i bæredygtige og miljørigtige materialer.

Danske AYA&IDA fra Natural Living går forrest

AYA&IDA er en dansk, familieejet virksomhed, der går forrest i kampen om at gøre danskernes forbrug mere miljørigtigt og bæredygtigt. Det dækker over produkter fra sugerør til madkasser. Produkter, som stort set alle danskere bruger i hverdagen. Hos AYA&IDA er tanken helt grundlæggende at stoppe et forbrug uden omtanke og derimod begynde at leve en mere ansvarlig livsstil, som gavner alt og alle. Mere konkret forsøger de fra AYA&IDA at fremstille produkter, som er miljørigtige, bæredygtige og ikke mindst genanvendelige. De fremstiller produkter, der hverken er af plastik, engangsemballage eller lignende, men som derimod kan bruges i mange år. Du kan se flere produkter fra AYA&IDA på www.naturalliving.dk, hvor du finder produkter for både store og små. For eksempel så kan du finde en drikkeflaske, som er helt neutral, men også finde en drikkeflaske, der kan være lidt sjovere at drikke af som barn, fordi den har et sugerør.

Du kan få bæredygtige og miljørigtige madkasser

Et produkt, som der er sat stort fokus på skal være mere bæredygtigt, er madkasser. Og bæredygtige madkasser finder du også inde hos www.naturalliving.dk, hvor der er madkasser for både store og små. Når du køber madkasser fra Natural Living, kan du være sikker på, at de er fremstillet i bæredygtigt metal. Metal, som hverken indeholder problematiske eller hormonforstyrrende stoffer, og metallet er fødevaregodkendt. Dermed kan du trygt bruge madkasserne til at opbevare både varm og kold mad til en hel dag. Madkassen kan derudover holde til at blive gjort rent i hånden, men kan også holde til at komme i opvaskemaskinen. Du kan for eksempel finde din næste madkasse fra det danske brand AYA&IDA. Brandet har flere forskellige madkasser at vælge imellem alt efter, om der er brug for store eller små, samtidig med at de er designet i forskellige former. Du kan se mere om madkasser fra AYA&IDA på www.naturalliving.dk.