Øg din sundhed med viden og behandling

Kunne du godt tænke dig at komme til at føle dig mere sund? Hvad vil det i det hele taget sige at være sund? Sundhed er et enormt bredt begreb, som indebærer mange forskellige ting. Det betyder for dig også, at du ikke bare kan gøre en enkelt ting om og så sige, at du er sund – men det kan godt være en sund ting, du gør. Hvis du grundlæggende føler, du er sund, ja så er du allerede godt på vej.

Hvis du har gået og oplevet spændinger og måske endda smerter, vidner det om, at der er noget, der ikke er helt, som det måske bør være. Du kan her overveje, om du skal prøve akupunktur af. Det kan være, du allerede har været gennem andre former for behandling eller træning – og så er det måske netop akupunkturen, der kan gøre noget godt for dig. Læs mere her.

Bliv klogere på sundhed

Synes du nogle gange, det er svært at gennemskue, hvad det er, der findes af anbefalinger for sundhed? Der er meget forskning på området, og viden ændrer sig konstant, så det kan være svært at følge med. Alligevel er der flere forskellige, grundlæggende ting, der sjældent ændrer sig specielt meget, og hvis man begynder at have en forståelse for disse, er man allerede langt. Find en guide her og skab overblik over, hvordan du kan komme til at føle dig mere sund.

Der er mange parametre, man kan måle på indenfor sundhed. Du kan for eksempel kigge på de såkaldte KRAM-faktorer, som indebærer kost, rygning, alkohol og motion. Ved at have disse in mente og huske på at spise nogenlunde sundt og varieret, droppe rygning og skrue ned for alkohol og så holde et vist aktivitetsniveau, er du allerede på et punkt, hvor du formentlig kan kalde dig selv for sund med god samvittighed.

Nyeste artikler

Økologisk fritidstøj i mange farver

Økologisk fritidstøj i mange farver

Trænings- og joggingtøj og andet sportstøj er uhyre populært – også blandt dem, der kun interesserer sig for sport, hvis det kan ses fra sofaen. De fleste kan lide den afslappede og komfortable stil og benytter det i den uformelle dagligdag. Grænsen mellem det...

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Vi har måske alle sammen en vision om at komme i god nok form til, at den løbetur bliver et nydelsesmoment fremfor noget der føles som en kamp mellem liv og død. Og der er jo ikke andet at gøre en at snøre løbeskoene og komme i gang. Derfor er der her nogle tips til,...