Qknives producere højkvalitets knive

qknives er en virksomhed, der producerer køkkenknive af høj kvalitet. Knivene er kendetegnet ved deres unikke smedemetode, som giver knivene en utrolig hårdhed. Den stållegering, der anvendes i qknives’ knive, er også kendt som Damaskus-metoden. Denne metode giver qknives’ knive et hammeret eller hamret udseende, hvilket skaber nogle smukke mønstre. Qknives fås i to versioner: den originale version med runde håndtag i vandafvisende packwood og den sorte version med kantede håndtag i G-10 komposit. Uanset hvilken version knive du vælger, er du sikker på at få en qkniv, der er både stilfuld og funktionel.

Knive mærker med en lang holdbarhed

Deres mål var klart fra starten. de ønskede at skabe en dansk virksomhed, der kunne tilbyde andre ligesindede de samme kvalitetsprodukter, som de selv sætter pris på. Selvom de kunne have startet med at sælge andre knivmærker, valgte de at satse 100% på deres egne evner til at udvikle deres egne produkter. Derfor valgte de fra starten af kun at sælge deres egne knive og tilbehør. Endelig har de altid valgt at holde deres produktsortiment smalt. Det betyder, at de personligt har testet og prøvet hvert enkelt produkt, inden de sælger det på deres hjemmeside. De ved også, at alle deres produkter er lavet til at holde længe.

Stort udvalg af lækre knivsæt

Leder du efter køkkenknive af høj kvalitet? Så skal du ikke lede længere end til deres udvalg af traditionelle køkkenknive. Deres knive er kendetegnet ved deres unikke smedemetode, som giver dem en utrolig hårdhed. Stållegeringen på bladet, der er fremstillet ved Damaskus-metoden, giver kniven et hammeret eller hamret udseende. Dette skaber nogle smukke mønstre, der giver knivene et unikt udseende. Deres tre forskellige knivserier – Original Series, Black Series og Bright Series – tilbyder noget for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter et grundlæggende sæt knive eller noget mere specialiseret, har de det, du har brug for.