Sådan holder du din hud frisk og smidig

Om sommeren er der mange faktorer, der kan gøre, at huden bliver tør. Blandt andet er klor- og saltvand med til at tørre huden ud. Det er derfor altid en god idé at skylle sig under en bruser umiddelbart efter, at man har været i enten klor- eller saltvand. Derudover kan du med fordel smøre dig ind i en god creme, som modvirker tørhed i huden ved at tilføre den fugt og gode, nærende stoffer. En creme, der virker effektivt mod tør hud, finder du på følgende hjemmeside https://vitacreme.dk/vitacreme-b12-mod-toer-hud/. Vitacreme har den egenskab, at den kan genopbygge hudens barriere og virke helende på grund af dens B12-indhold. Du kan med fordel tage et kig på hjemmesiden og læse meget mere om cremen. 

Forebyggende hudpleje og sunde hudplejerutiner

For at passe på sin hud, er det altid vigtigt, at man opbygger en god hudplejerutine, hvor man sørger for at rense sin hud med en yderst blid sæbe og efterfølgende sørger for at tilføre den fugt. Der findes et hav af forskellige produkter på markedet, så det kan være en jungle at finde den rigtige rensesæbe og den rigtige ansigtscreme. Når du skal vælge produkter, er der dog nogle ting, som du med fordel kan vælge at prioritere. Blandt andet bør du vælge produkter med så få skadelige stoffer som muligt, og hvis du kan undgå det, er det altid en god idé at vælge produkter uden parfumestoffer. 

Husk at passe på huden med solpleje 

Om sommeren er det altid vigtigt at beskytte sig mod solens stråler med god solpleje for at undgå skader på huden. Dette gør man blandt andet ved jævnligt at smøre sig ind i solcreme med en tilstrækkelig solfaktor – gerne faktor 30 og/eller faktor 50. Det er vigtigt at være opmærksom på solen, når man er ude, idet den kan gøre skade på huden, hvis man ikke beskytter sig optimalt. 

Har man været ude i solen i en længere periode, kan man med fordel smøre sig ind i en nærende creme, der tilfører en masse fugt til huden. Her kan Vitacreme B12 være en god løsning. 

Sund kost og motion

For at føle sig tilpas indeni og udenpå, kan du med fordel implementere sunde vaner i forhold til kost og motion. Sørg for at motionere regelmæssigt og husk at drikke en masse vand i løbet af en dag. Det er nemlig sundt for både kroppen og huden. Derudover bør du huske at spise et stort udvalg af forskellige grøntsager i mange forskellige farver.

Nyeste artikler

Økologisk fritidstøj i mange farver

Økologisk fritidstøj i mange farver

Trænings- og joggingtøj og andet sportstøj er uhyre populært – også blandt dem, der kun interesserer sig for sport, hvis det kan ses fra sofaen. De fleste kan lide den afslappede og komfortable stil og benytter det i den uformelle dagligdag. Grænsen mellem det...

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Vi har måske alle sammen en vision om at komme i god nok form til, at den løbetur bliver et nydelsesmoment fremfor noget der føles som en kamp mellem liv og død. Og der er jo ikke andet at gøre en at snøre løbeskoene og komme i gang. Derfor er der her nogle tips til,...