Sådan kan du bedre holde dig til din træning

Du har måske tidligere haft svært ved at opretholde din træning i længere perioder. Du kommer i gang, er godt i gang, bliver demotiveret og så stopper du langsomt igen. Det kan så gå i ring for dig, så du føler aldrig rigtigt, at du er kommet i gang med din træning. Du mangler derfor noget værktøj til, hvordan du bliver ved med at være motiveret, så du ikke bare har perioder, hvor dit fitness abonnement bliver brugt lidt ekstra, men at du generelt bare har træning i din hverdag.

Hjemmetræning kan være løsningen

Det kan være, at du faktisk bare ikke er den type, der har godt af at træne i et fitnesscenter. For nogle er det langt rarere og mere motiverende at kunne vågne og med det samme i gang med træningen. Det forhindrer dig i, at du har mange undskyldninger klar, og det gør også, at du ikke skal bruge en masse tid på at gøre dig klar og sætte dit hår, fordi du kan praktisk talt bare træne i dit nattøj. Du kan se nærmere på https://nordichiit.com/, hvor der er mange forskellige muligheder for hjemmetræning alt efter, hvilken form for bevægelse, som du kan lide.

En fast aftale med din veninde

Det kan også være, at hjemmetræning bare gør, at du så slet ikke kommer ud og træner, og du kan godt lide følelsen af, at du kommer ud hjemmefra og så kommer tilbage, når du har trænet. Det kan derfor være, at du hellere vil fortsætte i træningscenteret, men du skal tænke over, om du kan træne på en anden måde. En idé er, at du kan invitere din veninde med, hvor i så kan lave nogle faste aftaler om træning, så i holder hinanden opmærksomme på jeres aftale, og så er det sværere at lade vær.