Sikr renligheden med badeovertræk til bandagerede lemmer

Skidt er det at være bundet ind i bandager eller ligefrem have ben eller arm i gips, når man stadigvæk skal tænke på hygiejnen. Arbejder du i sundhedssektoren, fx på et sygehus, hvor ansatte dagligt skal bade patienter på sengeafsnit, lægger du nok mærke til, de er hårdere presset på ortopædkirurgiske sengeafsnit end andre steder. For her er der typisk noget i vejen med patienternes bevægeapparat.

Svært at vaske patienter med arm eller ben i gips

Dette betyder, at patienter som regel ikke kan vaske sig selv, så det må plejepersonale hjælpe dem med. Som en ekstra udfordring er det ikke alle bandager, der har godt af at blive udsat for vand. Så spørgsmålet bliver, hvad plejepersonalet skal stille an, hvis de ønsker at gøre patienterne ordentligt rene? Er de nødsaget til at bruge en våd svamp, så de med kirurgisk præcision kan fordele vandet?

Badeovertræk letter arbejdsgange ved vask af patienter

Nej, for der findes vandtætte badeovertræk designet til at dække arme og ben i bandager og gips, så det bliver langt lettere at vaske patienter – og resultatet skulle også gerne blive mere vellykket, end når du sporadisk tørrer af med en engangssvamp. Opnå beskyttelse ved bad og svømning med badeovertræk til ben fra Specific Care, der også sælger uniafdækning til bl.a. at dække over katetre.

Gør indhug i de hospitalserhvervede infektioner

På et fyldt sengeafsnit kan der virkelig være tid at spare ved at introducere brugen af badeovertræk, der så kan anvendes på andre opgaver. Hygiejne er vigtigt på et sygehus, og hospitalserhvervede infektioner udløser altid en hovedpine for plejepersonale og rengøring. Ved at finde redskaber, der lader dig vaske borgere med bandagerede lemmer ordentligt, kan risikoen for smitte reduceres lidt.

Hvorfor ikke prøve dig af med badeovertræk til patienter? Find dem hos et firma som Specific Care.

Nyeste artikler

Økologisk fritidstøj i mange farver

Økologisk fritidstøj i mange farver

Trænings- og joggingtøj og andet sportstøj er uhyre populært – også blandt dem, der kun interesserer sig for sport, hvis det kan ses fra sofaen. De fleste kan lide den afslappede og komfortable stil og benytter det i den uformelle dagligdag. Grænsen mellem det...

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Sådan kan du komme godt i gang med løbetræning

Vi har måske alle sammen en vision om at komme i god nok form til, at den løbetur bliver et nydelsesmoment fremfor noget der føles som en kamp mellem liv og død. Og der er jo ikke andet at gøre en at snøre løbeskoene og komme i gang. Derfor er der her nogle tips til,...