Sikr sundheden ved at få det bedste udstyr til laboratoriet

Driver du et laboratorium? Og har du en del af ansvaret for sikkerheden? I så fald har du måske gjort dig nogle tanker om, hvordan du bedst sikrer sundheden. Når man arbejder med forskellige biologiske og kemiske processer, er det nemlig vigtigt, at der er godt tjek på sikkerhed og sundhed. Derfor er det bl.a. meget vigtigt at have det korrekte udstyr. Jeres udstyr skal nemlig kunne holde til de forskellige eksperimenter og desuden være godt og sikkert for medarbejderne at bruge. I denne guide kan du læse mere om udstyr til laboratoriet – bl.a. om Inkubator.

Dette udstyr kan hjælpe dig

Der er masser af forskelligt udstyr, som måske kan være til hjælp for jer på laboratoriet. Inkubator kunne for eksempel være en af dem. En Inkubator giver nemlig et kontrolleret miljø, som kan give gode forhold for forskellige prøver såsom væv og celler. Så læs mere her og køb din næste inkubator hjem til laboratoriet. Andet udstyr, som kan være hjælpsomt for at sørge for et sikkert og sundt miljø, er pipetter, der også bruges til forskellige prøvetagninger. Derudover kan der naturligvis være behov for forskellige beholdere til opbevaring.

Få styr på værnemidlerne

For at sikre medarbejdernes sundhed og velfærd er det også vigtigt, at der er godt styr på værnemidlerne. Det er vigtigt, at kitler, handsker m.m. passer i størrelse osv. Derudover skal kitler naturligvis rengøres ofte, så de er helt klar til brug. Det er selvfølgelig også vigtigt, at I generelt har fokus på hygiejnen i et laboratoriemiljø. Der skal være masser af håndsprit og sæbe til rådighed, så de forskellige hygiejnestandarder kan overholdes. På den måde er I med til at sikre sundheden for alle de ansatte. Med det rette laboratorieudstyr og de korrekte værnemidler er du nemlig godt på vej til at skabe et laboratoriemiljø med styr på det hele.