Start sikkert op på træningen efter fødsel

Hvis du har lige har født og ønsker at komme i gang med at træne igen, er det vigtigt at starte stille og roligt op igen. Det kan være at du har trænet meget før din graviditet, eller at du gerne vil begynde på det nu, enten for at blive stærkere eller for at smide de overflødelige kilo.

På nettet kan du finde gode træningsprogrammer til dig som lige har født. Her kan du læse om træningen og om hvor du kan finde programmerne:

Start stille og roligt op med træningen

Når man lige har været igennem en fødsel, er det vigtigt at man ikke starter for hurtigt op med træningen, da kroppen har været igennem et enormt pres. Det anbefales derfor, at man venter 5-6 uger med træning efter fødsel.

Når du så er klar til at starte træningen op igen, kan du finde gode træningsvideoer på nettet, som er lavet specifikt til kvinder som har født. Træningsprogrammerne er her lavet i samarbejde med en professionel træner, som har genoptrænet nye mødre igennem 30 år. På den måde er du sikker på, at du laver den rette træning og passer på din krop.

Mange forskellige træningsvideoer

Al træningen foregår via online videoer, så du kan træne i hjemmet, på samme tid med at du bruger tid med din baby. Her finder du forskellige træningsvideoer, hvor du bliver guidet til, hvordan du skal træne hjemmefra. Derfor er du uafhængig af, at skulle finde tid i hverdagen til at komme op i træningscenteret, og du kan blot træne når du har tid og lyst og med din baby inden for rækkevide.

Du kan for eksempel træne bækkenbund, baller og core med BBC workout-programmet, eller du kan træne ryg, baller og core med RBC programmet. Alle videoerne kan findes på en app eller gennem hjemmesiden.